Meer dan 90% van de mensen die bij mij zijn geweest zijn, is zeer tevreden over het resultaat. En sommige zijn bereid om hun verhaal te delen. Allemaal vanuit de gedachten om jouw te inspireren, om ook de stap te zetten naar een mooier leven. 

Eigenlijk kon ik helemaal niet meer voelen

Marloes: Na een leven vol misbruik kon ik niet meer voelen. EMDR met BodyMindRelease bleek een gouden combinatie.... (lees verder)

Verslaafd aan energiedrankjes

Michael: Aan het einde van de werkdag was ik zo moe, als ik naar huis reed was ik in gevecht met mijn slaap. Levensgevaarlijk! En dan nam ik meestal een energiedrankje om nog een soort van wakker te blijven.....  (lees verder)

Leven met een incomplete dwarslaesie

Melvin: Door een ongeval heb ik een incomplete dwarslaesie opgelopen. Constant spanning in mijn lijf, en niet alleen lichamelijk. Deze spanning vertaalde zich ook thuis, op m'n werk en m'n sociale leven. Totdat mijn vrouw me wees op Anouk Helpt!.... (lees verder

Van mijn angststoornis af!

Jelmer: Ik had last van paniekaanvallen en uiteindelijk werd er geconstateerd dat ik angststoornis heb.
Ik durfde niet meer naar buiten en was moeilijk aanspreekbaar. Daarnaast was ik nogal depressief over de toekomst.  (lees verder)

Net dat extra zetje

Aicha: Anouk! Wat een geweldig persoon, ze neemt de tijd voor je en biedt een luisterend oor waardoor ze weet hoe ze te werk met je gaat. (lees verder

Wat je geeft, krijg je terug

Danny: Een goede vriend adviseerde mij om contact op te nemen met Anouk Helpt. Het leven viel me namelijk zwaar en ik begon me eigenlijk steeds depressiever te voelen. Ik kreeg soms zelfs een hekel aan mezelf. (lees verder)

Even niet hoeven praten over wat je bezig houdt

Linda: 'Ik was op zoek naar een manier om meer rust te vinden in mijn hoofd en dat is gelukt! Het fijne aan de sessies is dat je niet hoeft te praten ..... (lees verder)

Wat kan het leven makkelijk zijn

Ria: Ik kan wel zeggen dat ik door Anouk Helpt! geheeld ben. Na een leven van altijd maar weer overspoeld worden door golven van negatieve emoties zoals somberheid, angst, minderwaardigheidsgevoelens, eenzaamheid ... (lees verder....

Ontrouw? Er is meer aan de hand dan je denkt…

Alain: Na een zeer lange tijd een totaal verkeerd leven te hebben geleid, geen aandacht meer voor mijn vrouw, vreemdgaan, ben ik op advies van mijn vrouw naar Anouk Helpt! gegaan. (lees verder)

Het is eigenlijk heel makkelijk...

Renée: Op verschillende manieren probeer ik mijn eigen proces altijd te blijven ontwikkelen. Na de intake bij Anouk wist ik meteen 'ik ga het doen'. (lees verder)

Echt het begin van een ander leven

Jolanka: Na een carrière van 37 jaar in het onderwijs, kon ik met pensioen. Joepie denk je, maar het pakte anders uit….. (lees verder)

Niet meer praten, maar doen

Rita: Niet praten ,maar doen, dat sprak mij erg aan. Ik had het gevoel vast te zijn gelopen. Had last van angsten vanwege kanker, de behandeling met chemokuren ... (lees verder)

Ik gun iedereen Anouk Helpt! op zijn of haar pad

Petra: Ik was al even op zoek naar een training, cursus of therapie die mij weer verder zou helpen. Ik was toe aan iets wat mij inzichten zou geven om gebeurtenissen in mijn leven anders te benaderen. (lees verder)

Eindelijk van mijn slachtofferrol af

Esther: Helemaal op was ik, boos, verdrietig en onzeker. Meer dan 30 jaar heb ik geleefd met een narcistische man. Ik wilde me weer zo graag sterk voelen, en gelukkig....  (lees verder)

Dit was precies wat ik nodig had

Lia: Door BodyMindRelease heb ik geleerd hoe je ballast los laat en hoe je weer volop kan genieten van het leven. Ik zeg doen!.... (lees verder

Het heeft me mooie inzichten gegeven

Annet: Ik ben bij Anouk terecht gekomen, omdat ik de diagnose burn-out heb gekregen. Door het hele traject te doorlopen kwam ik erachter dat de oorzaak veel dieper zat. Het heeft mij dingen doen inzien..... (lees verder...)

Weer uit de Westfriese klei gekomen!

Harry: Eind vorig jaar zat ik helemaal klem in mijn leven. Wist echt even niet meer welke kant ik op moest en wilde. Via via hoorde ik van Anouk Helpt!. Alhoewel ik altijd sceptisch was over dergelijke methodes trok ik toch de stoute schoenen aan (lees verder....)

Ik wilde next level

RemcoOndanks dat ik een prachtig leven heb voelde ik dat ik meer potentieel had dan dat ik liet zien. ‘Iets’ hield mij tegen in de groei naar mijn ‘next level’ waar ik de vinger zelf niet op kon leggen.... (lees verder)

De artsen staan er van te kijken!

Marianne: November 2018 stond mijn wereld op losse schroeven toen ik hoorde dat ik uitgezaaide longkanker had, alleen nog palliatief te behandelen... (lees verder)

Hoe moest ik die zware behandelingen doorkomen?

Cora: In mei 2020 werd ook bij mij borstkanker ontdekt, een grote agressieve tumor. Het jaar was al niet lekker begonnen: mijn man brak zijn heup, kreeg vlak daarna een hartinfarct, en ik de diagnose kanker. Hoe moest ik die zware behandelingen doorkomen? (lees verder)

Ik snakte naar rust

Elge: 'Thuis heb ik een druk gezinsleven en loop, zoals waarschijnlijk zoveel mensen, tegen de dagelijkse druk en verwachtingen van anderen. Ik snakte naar rust.' (lees verder)

Lopen op drijfzand is gewoon loodzwaar

Lydia: 'Na jaren van ballast op te bouwen vond ik het nu tijd om met mijzelf aan de slag te gaan. Het lopen op drijfzand, wat ik dus al jaren blijkt te hebben gedaan is loodzwaar. (lees verder ....)

Trots op wie ik ben

Susan: Ik werd getriggerd door het verhaal van Anouk over hoe zij omging met haar ziekte en hoe zij nu in het leven staat. Ik was niet vastgelopen, maar ik had wel behoefte aan meer rust in mijn gedachte, wilde op bepaalde gebieden meer zekerheid en sommige dingen van vroeger een plek geven. (lees verder)

Weer lekker slapen

Ingrid: Eerlijk gezegd was ik vooral nieuwsgierig naar de methode van Anouk. Ik had verder geen (levens)klachten of het gevoel dat ik was vastgelopen. Maar bij de intake kwam er toch wel naar voren dat ik slaapproblemen had, en dat klopte ook. (lees verder)

Neem contact met mij op voor meer informatie