Lopen op drijfzand is loodzwaar....

Lydia: 'Anouk heeft mij gevraagd om de uitdaging aan te gaan om Body Mind Release te gaan doen. Ik wist niet wat het was en ben het aangegaan. En wat bén ik blij dat ik dit met beide handen heb aangepakt! 

Na jaren van ballast op te bouwen vond ik het nu tijd om met mijzelf aan de slag te gaan. Ik kan u vertellen: Het gaat mij SUPER goed af. Het lopen op drijfzand, wat ik dus al jaren blijkt te hebben gedaan is loodzwaar. Nu na een aantal weken (!) is dit weg! Vaste grond onder mijn voeten.

Het programma kost je weinig energie, maar het levert héél veel energie op. Zeer zeker de moeite waard.

Bedankt lieve Anouk, veel liefs van Lydia'

 

 

Ik snakte naar rust....

Elge: 'Anouk is een super positief en sterk persoon. Het proces wat zij heeft doorgemaakt maakte mij nieuwsgierig. Ze vertelde enthousiast over Body Mind Release en mijn interesse was gewekt.
Ik ben in behandeling gegaan bij Anouk.

Thuis heb ik een druk gezinsleven en loop, zoals waarschijnlijk zoveel mensen, tegen de dagelijkse druk en verwachtingen van anderen.

Door Body Mind Release heb ik geleerd de momenten van rust voor mezelf te creëren waardoor er overzicht en structuur komt. De therapie is heel toegankelijk en makkelijk toe te passen. Het heeft mij energie gegeven en vooral rust én inzicht in mezelf.

Bedankt lieve Anouk, ik wens je veel succes en hopelijk mag je heel veel anderen ook helpen!'

 

 

Even niet hoeven praten over wat je bezig houdt .....

Linda: 'Nieuwsgierig en aangestoken door het enthousiasme én het overtuigende verhaal van Anouk heb ik mij aangemeld voor de Body Mind Release therapie.

Ik was op zoek naar een manier om meer rust te vinden in mijn hoofd en dat is gelukt!

Het fijne aan de sessies is dat je niet hoeft te praten over wat je meegemaakt hebt of wat je bezig houdt.

Ik ervaar meer rust in mijn hoofd en ik slaap beter.

Ik ben blij met deze tool en met de begeleiding van Anouk!

Bedankt Anouk, ik weet zeker dat je heel veel mensen blij gaat maken. Veel succes!!'

Weer lekker slapen....

Ingrid: Eerlijk gezegd was ik vooral nieuwsgierig naar de methode van Anouk. Ik had verder geen (levens)klachten of het gevoel dat ik was vastgelopen. Maar bij de intake kwam er toch wel naar voren dat ik slaapproblemen had, en dat klopte ook. En als ik dan wakker lag, begon ik toch ook wel te piekeren. Maar ik dacht dat het gewoon bij mij hoorde, dus gaf er verder weinig sjoege aan.

Body Mind Release heeft ervoor gezorgd dat ik weer heerlijk slaap, en mooie bijkomstigheid is dat ik niet meer lig te piekeren. Dus voor mensen met slaapproblemen kan ik deze methode aanbevelen. Daarnaast vond ik het ook erg interessante materie en gezellig om Anouk op de manier te leren kennen.

Lieve Anouk, bedankt en ik wens je heel veel succes!

Groeten Ingrid

 

 

Trots op wie ik ben en wat ik al bereikt heb......

Susan: Ik kende Body Mind Release niet, maar ik werd getriggerd door het enthousiaste verhaal van Anouk over hoe zij omging met haar ziekte en hoe zij nu in het leven staat. Ik was nieuwsgierig geworden. Ik was niet vastgelopen, dat zeker niet, maar ik had wel behoefte aan meer rust in mijn gedachte. Ook ervaarde ik op bepaalde gebieden onzekerheid en merkte dat ik sommige dingen van vroeger graag een plek wilde geven.

Body Mind Release heeft me zeker geholpen met die zaken. Ik ervaar meer rust en berusting, en merk dat ik een stuk zekerder ben dan voorheen. Maar dat niet alleen. Ik merk dat mijn blik op de wereld helderder is geworden.

En dat ik echt trots mag zijn op wat ik, mijn man en gezin allemaal samen hebben bereikt in al die jaren. Het is mooi om daar nog meer bewust van te worden. Daar heeft Body Mind Release echt haar steentje aan bij gedragen.

Het was een bijzonder en ook gezellig traject. En wat ik graag nog zou willen meegeven aan mensen: wacht niet tot je echt last krijgt van je ballast, maar zorg dat je dat kan voorkomen door tijdig aan de bel te trekken. Body Mind Release kan je daarbij helpen.

Het was een cadeau voor mezelf, in plaats van op vakantie tegaan. Dit was een leerzame reis... Want ik weet zeker dat ik hier nog heel lang van geniet. Anouk SUPER bedankt voor deze waardevolle "reis".