Trots op wie ik ben en wat ik al bereikt heb......

Susan: Ik kende 'Body Mind Release' niet, maar ik werd getriggerd door het enthousiaste verhaal van Anouk over hoe zij omging met haar ziekte en hoe zij nu in het leven staat. Ik was nieuwsgierig geworden. Ik was niet vastgelopen, dat zeker niet, maar ik had wel behoefte aan meer rust in mijn gedachte. Ook ervoer ik op bepaalde gebieden onzekerheid en merkte dat ik sommige dingen van vroeger graag een plek wilde geven.

'Body Mind Release' heeft me zeker geholpen met die zaken. Ik ervaar meer rust en berusting, en merk dat ik een stuk zekerder ben dan voorheen. Maar dat niet alleen. Ik merk dat mijn blik op de wereld helderder is geworden.

En dat ik echt trots mag zijn op wat ik, mijn man en gezin allemaal samen hebben bereikt in al die jaren. Het is mooi om daar nog meer bewust van te worden. Daar heeft 'Body Mind Release' echt haar steentje aan bij gedragen.

Het was een bijzonder en ook gezellig traject. En wat ik graag nog zou willen meegeven aan mensen: wacht niet tot je echt last krijgt van je ballast, maar zorg dat je dat kan voorkomen door tijdig aan de bel te trekken. 'Body Mind Release' kan je daarbij helpen.

Het was een cadeau voor mezelf, in plaats van op vakantie te gaan. Dit was een leerzame reis... Want ik weet zeker dat ik hier nog heel lang van geniet. Anouk SUPER bedankt voor deze waardevolle "reis".