Weer uit de Westfriese klei gekomen ....

Harry: Eind vorig jaar zat ik helemaal klem in mijn leven. Wist echt even niet meer welke kant ik op moest en wilde. Via via hoorde ik van Anouk Helpt! en van ‘Body Mind Release’. Alhoewel ik altijd sceptisch was over dergelijke methodes trok ik toch de stoute schoenen aan en belde Anouk voor afspraak. 

Wat opviel was het enthousiasme van Anouk tijdens dit gesprek en alleen al na het telefonisch contact voelde ik me al iets beter.

Bij het kennismaking gesprek vertelde Anouk heel duidelijk wat het programma in hield en dat ik het vooral zelf moest doen en zij ter ondersteuning was.

Het blijkt dat ik jarenlang (al vanaf de babytijd) allerlei ballast verzameld had en iedere dag met me mee droeg. Dat kan heel lang goed gaan maar het kan ook te veel worden.

Met de vergelijking van een luchtballon lag Anouk perfect uit hoe ballast werkt. De luchtballon was bij ieder stukje ballast wat lucht verloren en was nu leeg en het mandje was zelfs in de Westfriese klei gezakt. Mijn mandje is inmiddels weer los van de Westfriese klei en de komende tijd gaat het mandje steeds hoger.

Met duidelijke uitleg en de oefeningen heb ik geleerd anders naar mezelf te kijken en te bepalen wat ik echt nodig heb om gelukkig te zijn en waar ik zelf invloed op kan hebben. Alleen ik bepaal hoe ik mijn leven inricht en waar ik last van heb en dus moet loslaten om gelukkig te zijn en andersom bepaal ik wat ik terughaal in mijn leven om gelukkig te zijn.

Anouk heeft de gave dit heel duidelijk en rustig tot je door te laten dringen. Met de wekelijkse oefeningen waardoor je anders naar je leven kijkt en bewust wordt van de (kleine) dingen die o zo belangrijk zijn om je gelukkig te maken. Zoek het niet ver weg maar juist in de kleine dingen om je heen waar je eigenlijk nooit bij stil gestaan hebt door het gejaagde leven.

Daarnaast accepteren dat bepaalde zaken gebeuren in je leven en ze als waardevolle les te zien, in plaats van er last van te hebben of te krijgen.

Neem het heft in eigen hand om je leven zo in te delen dat je gelukkig wordt, bent en blijft.

Ik heb heel veel baat bij ‘Body Mind Release’ en sta wel degelijk beter in het leven.

Ik kan er weer tegen met dank aan Anouk!

Ik kan het iedereen aan bevelen om dit programma te volgen als je klem zit om de oplossing op deze manier te zoeken in plaats van het slikken van pillen en poeders.