Esther:

Helemaal op was ik, boos, verdrietig en onzeker. Meer dan 30 jaar heb ik geleefd met een narcistische man. En hoewel ik opgelucht was dat ik hem eindelijk de deur uit had gezet, stortte ik toch in. Ik voelde me een mislukkeling, ook naar m’n kinderen. Ik wilde zo graag sterk zijn, me van hem bevrijd voelen. Maar hij bleef maar rondspoken in m’n leven en in m’n hoofd. Ik kwam niet van hem af. Ik vergelijk het wel eens met een bloedzuiger, hij zoog me helemaal leeg. Hij had nog zoveel macht over mij. Ik wist niet wat ik moest doen en naar wie ik toe kon. Gelukkig adviseerde een goede vriendin om naar Anouk te gaan.

 

Ik moest het nog maar zien, BodyMindRelease, en de oefeningen, daar had ik wel m’n twijfels over. Maar ik ging het toch doen, en het werkte echt!

 

Ik had na 1 week een gekwetst stuk die naar boven kwam. Anouk leerde me hoe het spel tussen mensen gespeeld wordt. Alles wat die ander aan nare gevoelens en gedachtes bij mij opwekt is eigenlijk mijn eigen ballast die ik bij me draag. Van kinds af aan al. Ik voelde me vaak slachtoffer, niet goed genoeg, niet gezien, niet belangrijk, dus werd ik juist als zodanig geraakt. Het duurde even voor het besef kwam, maar ik begon het in te zien. Mijn eigen aandeel in het verhaal.

Al na een paar weken voelde ik me sterker en blijer worden, en begon ik zelfs anders te kijken naar mijn ex. Die draagt in wezen zijn eigen ballast. En dat inzicht helpt ook hoe ik nu over hem praat, vooral naar m’n kinderen.

 

Ik ben echt heel blij dat ik BodyMindRelease heb gedaan. Wat een bevrijding!! M’n dochter doet het nu ook. Ook zij heeft er veel baat bij.

 

Alle mensen die te maken hebben, of hebben gehad, met een narcistische partner, Anouk kan je met BodyMindRelease echt verder helpen. En Anouk is echt een heel prettig liefdevol mens, blij haar te hebben ontmoet.