Kanker met vertrouwen in lichaam én geest

 

Ik heb een levensmissie. Tijdens mijn borstkanker-periode had ik fantastische specialisten in het ziekenhuis, die wisten welke behandelingen er voor mij geschikt waren. Maar ik miste iets. Iets wezenlijks. Iets wat zij mij niet konden bieden. Iets wat ik zelf heb moeten doen. Namelijk ondersteuning bij mijn mentale gezondheid. Want ik wist één ding heel zeker, lichaam en geest werken perfect samen. En met dit inzicht werd mijn kankerperiode de meest waardevolle en meest bijzondere reis uit mijn leven. Kanker zonder angst? Kanker met vertrouwen in lichaam én geest?  Ik heb mijn leven omgegooid, om mensen met en na kanker te helpen. En het werkt! Echt waar!

Lieve groet, Anouk 

STARTEN BINNEN 2 WEKEN

Heb je de diagnose kanker?

Indien je de diagnose kanker hebt gekregen, staat je leven vaak helemaal op z’n kop. Gevoelens van angst over bijvoorbeeld je toekomst, het behandeltraject, je gezin, zelfs over de dood zijn begrijpelijk. Natuurlijk wil je positief zijn en ga je ervoor, maar wat als je dat niet gemakkelijk af gaat. En wat als je wel zegt dat je positief bent, maar het van binnen niet zo voelt. Bewezen is namelijk dat positieve gevoelens een gunstig effect hebben op de patiënt en de omgeving.

 

_____________________________________

Vera (schildklierkanker): Door 'Anouk Helpt!' heb ik geleerd dat door het loslaten van mijn ballast mijn leven veel dragelijker geworden is, en natuurlijk om positief te denken.  Geloof het of niet, maar voor het eerst sinds jaren zijn mijn bloedwaarden weer helemaal goed!! Zo bijzonder. Ik geloof dat Anouk daar een positieve invloed op heeft gehad. Dank je wel lieve Anouk!

______________________________________

Anouk Helpt kan heel goed samen tijdens het medische behandeltraject

 

Kanker

Leven zonder angst na kanker

Ook als het behandeltraject klaar is, dan is het voor sommige nog niet klaar. Klachten als gebrek aan energie en lichamelijk ongemak, maar ook angst voor bijvoorbeeld je lichaam, de toekomst, sexualiteit, terugkeer van de ziekte en voor de controles komen vaak voor. Ook dan helpt Anouk, zodat je meer vertrouwen in je lichaam krijgt, meer levenskracht en energie krijgt en zonder angst naar de controles gaat.

Anouk Helpt biedt een effectief programma die je helpt om weer vertrouwen te krijgen in jouw lichaam en geest, doordat je jouw angsten leert loslaten en positieve gevoelens daarvoor in de plaats zet. En Anouk Helpt je om met andere ogen naar het leven te kijken, een wonderlijke manier, die je leven voorgoed zal veranderen.

 

Hoe helpt Anouk bij kanker?

Ik heb zelf mogen ervaren hoe het is om kanker te hebben, en hoe mijn mentale en emotionele gezondheid, naast het medische traject, hebben bijgedragen aan een beter en sneller herstel. 

Ik leer je hoe lichaam en geest perfect samenwerken, en hoeveel invloed jij daar op hebt. Voor iedereen maak ik een persoonlijk programma. Ik stem af op wat voor jou op dit moment goed is. En ik maak gebruik van onder andere de volgende kennis en methoden:

 • Het BodyMindRelease programma van Hans de Waard
 • De kracht van gedachten en intenties
 • De kracht van zelfliefde
 • Je lichaam als kompas voor je mentale gezondheid

 

Verder laat ik je kennis maken met mijn grote inspirators, onder andere:

 • Enikö Papp, oprichter Biologika Nederland, de andere kijk op ziektes, klachten, pijn en kanker
 • Louise Hay, schrijfster (genees jezelf en leren van jezelf houden)
 • dr Bruce Lipton, Amerikaanse celbioloog (de biologie van overtuiging)
 • dr Joe Dispenza, Becoming Supernatural
 • dr Kelly A Turner, de radicale remissie 
 • Jan Geurtz, de verslaving voorbij
 • Eckhart Tolle, de kracht van het Nu, de nieuwe aarde

 

Ervaringen

Marianne (longkanker): November 2018 stond mijn wereld op losse schroeven toen ik hoorde dat ik uitgezaaide longkanker had, alleen nog palliatief te behandelen. Ik verkoos kwalitatief leven boven chemokuren en met een supergezond dieet en levensstijl bleef de kanker bijna een jaar stabiel tot er in oktober 2019 er toch groei te zien was....

De moed zonk me in de schoenen, Ik wist niet wat ik nog meer kon doen en werd steeds depressiever. Toen las ik een artikel in de krant over Anouk en Body Mind Release wat mij zeer aansprak, ook omdat Anouk zelf kanker heeft gehad.

Kanker

Dezelfde dag heb ik een afspraak met haar gemaakt. Het werkt snel en effectief en al na enkele sessies voelde ik me veel beter. Bij alles wat ik mocht loslaten kwam veel verdriet en boosheid los. Daarvoor in de plaats kwam liefde, begrip, acceptatie en nieuwe moed. De sessies zijn klaar en ik heb nu zelf het gereedschap in handen om dingen of gebeurtenissen die me omlaag halen om te zetten naar positieve gevoelens. Inmiddels ben ik gestart met immuuntherapie en na slechts 2 behandelingen zijn de tumoren al meer dan 50% geslonken. De artsen staan hier erg van te kijken maar ik weet zeker dat dit grotendeels te danken is aan de positieve impuls die ik door Anouk Helpt heb gekregen.

Wees gegroet en gezegend, Marianne

Kanker

Cora: In mei 2020 werd ook bij mij borstkanker ontdekt, een grote agressieve tumor. Het jaar was al niet lekker begonnen: mijn man brak zijn heup, kreeg een hartinfarct, Corona, en ik kreeg de diagnose kanker.
Hoe moest ik die zware behandelingen doorkomen?
Mijn oncoloog vertelde dat ze me kon helpen maar omdat ik ook diabetes type 1 heb, zou het een zeer zware periode worden.
Toen las ik het artikel van Anouk in de krant, het sprak me erg aan, maar kon ik dit nog naast mijn behandelingen doen? Nadat verschillende mensen uit mijn omgeving mij ook wezen op het artikel van Anouk, heb ik contact opgenomen.
Wat heeft mij dit goed geholpen....

Ten eerste was het fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt en door 'Body Mind Release' leerde ik mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Dit hielp mij om de behandelingen door te komen. Bovendien is Anouk een super positieve en sterke vrouw, voor mij was ze mijn voorbeeld!

DISCLAIMER

Anouk Helpt! en alle informatie op deze site is voor informatieve doeleinde. De toepassing van de methodes, in welke vorm dan ook, is geen vervanging van medische behandeling of ingreep. Anouk Helpt! is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door de lezer of klant toegepaste adviezen of ideeën.