Anouk Helpt! ook zakelijk

Beste ondernemer,

Je bent trots op jouw medewerkers. Je gunt ze het allerbeste, want je weet één ding heel zeker, als 'mijn' mensen goed in hun vel zitten, dan heeft dat een positief effect op alles en iedereen. 

En toch zie je ze soms worstelen. De glans raakt er een beetje af, ze komen vermoeid over, er zijn thuis problemen, ze krijgen het werk niet meer binnen de gestelde werktijd af, de kwaliteit van het werk neemt af, de samenwerking tussen sommige medewerkers of afdelingen loopt stroperig, of ze kampen met gezondheidsklachten. En soms kun je simpelweg de vinger er niet op leggen, maar je gevoel zegt dat het niet lekker gaat. Wat doe je dan? Je gaat met je mensen in gesprek, en maakt afspraken, geeft ze wat ruimte. Vaak helpt dat al genoeg. 

Maar soms helpt het niet, of weet je het even niet, kun je iemand niet helpen, of vind je dat gewoon lastig. 

Ik ben jarenlang HR-manager geweest, dus ik weet welke situaties er op je pad kunnen komen als ondernemer. En ik weet ook dat BodyMindRelease een oplossing is voor vele van eerder genoemde problemen.

 

Geef mij een half uurtje van jouw kostbare tijd, dan leg ik je heel graag uit wat BodyMindRelease is, en wat ik voor jou en je medewerkers kan betekenen. 

 

Groeten, Anouk Pronk

eigenaar Anouk Helpt!

Boost-Your-Vitality met Anouk Helpt!

 

Alkmaar Sport en Anouk Helpt! zijn per 1 april 2022 een samenwerking begonnen! Een gezond lijf vraagt tenslotte ook een gezonde geest. 
Alkmaar Sport biedt bedrijven de mogelijkheid medewerkers middels de Boost Your Vitality kadokaart op een onwijs leuke en laagdrempelige manier kennis te laten maken met nieuwe activiteiten met een sportieve knipoog. Voor echt een superlaag bedrag! Ook prettig in deze tijd.
Je kunt bijvoorbeeld suppen in de Oudorperpolder of de Alkmaarse grachten, een workshop gezonde leefstijl voor 50-plussers volgen, vrijzwemmen in de Hoornse Vaart, Bootcamp, FloatFit, en nog veel meer. Allemaal activiteiten in onze prachtige regio Alkmaar.  Voor meer informatie ga naar de website van Alkmaar Sport

Anouk Helpt! is Interventie Specialist, speciaal voor ondernemingen. 

 

Verzuim

Preventie- én ziekteverzuim

  • Voor de medewerkers die (langdurig) ziek is. Voor een spoedige, duurzame en vitale re-integratie.  Dit gaat in goed overleg met de medewerker, de casemanager en de bedrijfsarts.
  • Preventief in te zetten voor de medewerker die al enige tijd kampt met stress, spanning, vermoeidheid en concentratieproblemen op het werk. Zij hebben nu eenmaal een grotere kans om te verzuimen en zelfs om langdurig ziek te worden. En zo kun je uitval voorkomen.

Het traject, inclusief de verslaglegging, voldoet aan alle eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

WerkFit via het UWV

Anouk Helpt! is onderaannemer bij het grootste re-integratiebureau van Nederland, BodyMindReleaseNederland. Klik hier voor meer informatie.

 

Opleiding en ontwikkeling

Maximaal potentieel

Anouk Helpt! is er ook om méér uit medewerkers te halen. 'Gewone' trainingen kunnen hooguit datgene wat er op dat moment in jouw vat zit optimaliseren.
Ieder mens bezit van nature alle positieve gevoelens (lees: vaardigheden). Echter onze ballast kleurt de bril waarmee we naar onszelf, de ander en het leven kijken. Met 'Body Mind Release' haal jij alle ballast weg en plaats je alle positieve gevoelens terug. Daarmee ontdek je nieuwe talenten én kun je vervolgens jouw competenties verder ontwikkelen. 

 

Anouk Helpt! medewerkers in hun ware kracht te brengen