Melvin:
'Probeer het gewoon een keer, ik denk dat het wel iets voor je kan zijn'. Mijn vrouw wees me op Anouk Helpt! En niet zonder reden.
Als gevolg van een ongeval heb ik een incomplete dwarslaesie. En daardoor voel ik constant spanning in mijn lijf, alsof ik altijd onder stroom sta. En die spanning zag ik ook terug in mijn leefwereld. Thuis in het gezin, de relatie met mijn vrouw, maar ook sociaal gezien en op mn werk, er was overal wel een vorm van spanning. En dat is dodelijk vermoeiend.
Dus ik trok de stoute schoenen aan en ging het proberen.
Laat ik beginnen dat ik weinig op had met het ‘zweverige gedoe’. Maar door Anouk ben ik daar zeker op een ander manier gaan kijken. Het lichaam en de geest werken samen, en je bent zelf aan zet in hoe je om gaat met de wereld om je heen.
Ik heb echt veel baat gehad bij BodyMindRelease. De sessies zijn leerzaam, leuk en ontspannen. De oefeningen die je meekrijgt eigenlijk ook. Hierdoor heb je dagelijks 2 keer een ontspanningsmoment voor jezelf.
Maar je doet het natuurlijk voor het resultaat, en dat is super als je ziet en merkt dat dat lukt. Mijn relatie is verbeterd, er is meer rust in het gezin. Ook op mijn werk zijn de juiste stappen gezet, waardoor ik weer energie krijg van mijn werk en van mijn collega’s. Zelfs de spanning in mijn lijf is grotendeels verdwenen. Zo van binnen, zo van buiten….
Ik vertelde Anouk dat ik op een nieuwe weg sta in mijn leven, alsof het nu pas gaat beginnen. En ik heb er zin in!
Mocht je dus toe zijn aan een nieuw pad, met hernieuwde energie en zienswijze, dan zou ik Anouk Helpt ten zeerste aanraden.