Remco: Ondanks dat ik een prachtig leven heb voelde ik dat ik meer potentieel had dan dat ik liet zien. ‘Iets’ hield mij tegen in de groei naar mijn ‘next level’ waar ik de vinger zelf niet op kon leggen.

Anouk kwam op mijn pad en heeft mij geënthousiasmeerd met haar persoonlijke verhaal en haar uitleg van 'Body Mind Release'. Ze straalt vertrouwen uit, weet waar ze het over heeft en ik voelde mij direct op mijn gemak bij haar.

Anouk vertelt met 'Body Mind Release' een heel helder verhaal en wat je zelf thuis moet doen is eenvoudig en makkelijk uitvoerbaar. Niet teveel praten, vooral gewoon doen en volhouden. Ik hoor het haar nog zeggen. 

Nu mijn traject is afgerond merk ik dat ik anders reageer op dingen. Mijn denkpatroon is veranderd waardoor ik ander (beter!) gedrag vertoon en afscheid heb genomen van oude denkpatronen die mij niet meer dienden. 

Het heeft mij toegang gegeven tot een diepere laag waar ik tot dat moment zelf niet bij kon. En dat merk ik in mijn geluksgevoel, innerlijke rust en vertrouwen. Daar ben ik Anouk heel dankbaar voor! Hartelijke groet, Remco Hergaarden