Hoi! Ik ben Anouk en ik help mensen die willen groeien in hun (innerlijk) leiderschap. Mensen die er aan toe zijn om  zichzelf te heruitvinden, verdieping zoeken in het leven en daarvoor zelf de verantwoordelijkheid nemen. Ik leer je hoe je in contact komt met je ware innerlijke kracht en je oneindig grote potentieel. 

Programmaduur 2-3 maanden, 7 sessies

Inspirerende 1-op-1 gesprekken met een ervaringsdeskundige

Vanuit je drukke hoofd, weer in verbinding met je lijf

Dit is jouw moment.....

Mijn naam is Anouk Pronk.  Mijn leven staat in het teken om mensen op weg te helpen naar een tevreden, succesvol, ontspannen en verrassend leven. Ik ben er door mijn eigen levenservaring achter gekomen dat dit mijn aangeboren talent is. Dat heeft wel ruim 40 jaar geduurd, en met veel vallen en weer opstaan. En nu kan ik met mijn ervaringen, en de prachtige leerzame en effectieve methodes die ik toepas anderen mensen helpen te leven vanuit hun ware kracht en potentieel. In slechts 3 maanden tijd. 

Loop je vast tegen je eigen grenzen, of weet je ze niet meer te bewaken? Ben je vaker wel dan niet vermoeid? Erger je je vaak aan anderen? Begrijpen mensen niet wat je bedoelt? Horen of zien ze je niet? Heb je sombere gevoelens? Ben je vaak gestresst? Heb je geen controle over je emoties? Word je gek van je eigen gedachten? Heb je gezondheidsklachten? Ervaar je angsten? En weet je diep van binnen dat het leven anders bedoelt is, maar lukt het je even niet om zelf uit deze molen te stappen?

Dan is dit jouw moment om de stap te nemen.

Maak een afspraak voor een persoonlijk kennismakingsgesprek, geheel vrijblijvend. Anouk helpt! Al vele mensen zijn jou voor gegaan, en met prachtige resultaten. Meer dan 95% van alle mensen die ik heb geholpen ervaren grote veranderingen in hun zelf, meer innerlijke rust, hernieuwde energie, positiviteit en persoonlijke groei. Zelf mensen met (chronische) ziektes hebben er veel baat bij gehad.Hoe verloopt het programma bij Anouk Helpt?

De basis van het programma is BodyMindRelease. BodyMindRelease leert je de innerlijke oorzaak van jouw mentale, fysieke, emotionele, sociale en/of spirituele klachten gericht aan te pakken. Dat doen we door jouw ballast (je beperkende gevoelens, overtuigingen en angsten) los te laten, en je positieve gevoelens weer terug te halen én te bekrachtigen. Praten over je problemen doen we niet, we pakken ze gericht aan. 


Het programma bestaat uit circa 7 sessies. Dit zijn 1 op 1 gesprekken in de praktijk en kunnen indien gewenst ook online. Elke sessie trek je als het ware een jas uit met ballast, met zaken die jou niet meer helpen of dienen, en ga je weer positieve gevoelens als vreugde, vitaliteit, liefde en geluk terughalen.
Na elke sessie ga je aan de slag met een oefening. Deze oefening is in de vorm van een geluidsopname, waarbij je een bepaalde techniek toepast. Je luistert de opname 2 keer per dag (1 keer in de ochtend en 1 keer in de avond). Deze geluidsopname is persoonlijk en op jouw afgestemd, met een prettige rustgevende muziek.


Indien dat voor jouw verdieping geeft, wordt het programma aangevuld met:

  • Human Design kaart, dit geeft inzicht in jouw persoonlijke menselijk ontwerp en wat jouw natuurlijke talenten (POWERHOUSE) en wat je valkuilen zijn, een zeer waardevolle aanvulling op BodyMindRelease
  • De Nieuwe Medicina, een totaal nieuwe kijk op ziekte, waarin je de 5 bio-logische natuurwetten leert kennen van dr G. Hamer, zodat je begrip en bewustwording krijgt over de oorzaak en verloop van ziekte
  • De Ik Ben, je Ware Zelf als autoriteit inzetten. Deze kennis is bedoeld voor de meer spirituele geïnteresseerde. Hiermee leer je door middel van intenties en prayers hoe je verbinding maakt met je Hogere Zelf, en deze in te zetten in je dagelijks leven

Ervaringen


Ik wilde next level

RemcoOndanks dat ik een prachtig leven heb voelde ik dat ik meer potentieel had dan dat ik liet zien. ‘Iets’ hield mij tegen in de groei naar mijn ‘next level’ waar ik de vinger zelf niet op kon leggen.... (lees verder)


Ik snakte naar rust

Elge: 'Thuis heb ik een druk gezinsleven en loop, zoals waarschijnlijk zoveel mensen, tegen de dagelijkse druk en verwachtingen van anderen. Ik snakte naar rust.' (lees verder)


Ik gun iedereen Anouk Helpt! op zijn of haar pad

Petra: Ik was al even op zoek naar een training, cursus of therapie die mij weer verder zou helpen. Ik was toe aan iets wat mij inzichten zou geven om gebeurtenissen in mijn leven anders te benaderen. (lees verder)


Het heeft me mooie inzichten gegeven

Annet: Ik ben bij Anouk terecht gekomen, omdat ik de diagnose burn-out heb gekregen. Door het hele traject te doorlopen kwam ik erachter dat de oorzaak veel dieper zat. Het heeft mij dingen doen inzien..... (lees verder...)Klaar om te beginnen?