Hoe je jezelf weer kan terugvinden

Gepubliceerd op 12 augustus 2022 om 08:49

Een van de mensen die mij de laatste tijd inspireert is Karen Hamaker-Zondag.

Alleen al van haar verschijning ben ik onder de indruk.
Een prachtige-krachtige oervrouw, die wijsheid, rust én plezier uitstraalt.
Maar ook hoe zij spreekt, wat zij zegt, en de manier waarop zij dat doet. Ik vind dat een ware levenskunst.
Vaak refereert ze aan Carl Jung, maar je voelt haar.
Ze betovert. Mij, in ieder geval wel.
Door haar heen ervaar je waarheid, de kracht van eenvoud en het licht.

Zij heeft wat ik noem zelfbewustzijn. Bewust van wie zij is, wat ze hier te doen heeft.


Maar hoe doe je dat? Bewust worden van wie je werkelijk bent. Ontdekken wat je ware talent is. Je talent is namelijk jouw kracht, jouw powerhouse. Vanuit je talent gaat het leven je makkelijker af. Het is namelijk een onuitputtelijke bron. En ieder mens, niemand uitgezonderd, heeft talent. Je talent vinden, in deze chaotische tijden, is eigenlijk de reis naar binnen maken. En die is magisch, want als je werkelijk gaat begrijpen dat er geen verschil is tussen jouw binnenwereld en jouw buitenwereld, dan hoef je maar te observeren om te ontdekken wie jij bent.
Waar jij vrolijk van wordt, van wat en van wie.
Waar word je moe van, van wat en van wie.
Waar word jij geraakt, en op welke manier Voel, observeer, en probeer elke vorm van oordeel los te laten. 

In plaats van het in de buitenwereld te laten. Kun je die gevoelens vertalen naar jouw binnenwereld. Want iets in de buitenwereld raakt jou van binnen. Jij wordt geraakt. Jij kleurt namelijk de wereld met je zintuigen, gedachten, overtuigingen, angsten. Jij ervaart de wereld. Jij bent de wereld. Niemand kan dat voor jou doen. En zo ga je op reis, ontdekken wat jouw parels zijn, jouw Krachtbron.‚Äč

Zodat je jouw talent kan leven. En als je jouw talent leeft, dat ga je, net als Karin Hamaker-Zondag, dat uitstralen. Zo geef je het licht dat jij bent door aan de ander. Die vervolgens jou licht weer in zijn of haar wereld ervaart.

Wil jij ontdekken wie jij werkelijk bent, ben je toe om op deze innerlijke reis te gaan, en zou je daar wel wat hulp bij willen gebruiken? Misschien mag ik je helpen. Door middel van mijn eigen levenservaring, de vele mensen die ik al heb mogen helpen (lees ervaringen), en een aantal effectieve methodes (BodyMindRelease aangevuld met de wereld van Human Design, I Am en de Nieuwe Medicina) begeleid ik mensen op hun innerlijke reis naar hun ware talent.

Anouk Helpt!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.