Let the magic begin! (Hans Klok)

Gepubliceerd op 9 oktober 2022 om 18:22

''Aahhh, ja, stiekem was ik wel verliefd op hem.'' Zijn prachtige dansende golfende goudblonde haren, zijn twinkelende pretogen waar je spontaan blij van wordt. Heerlijk dansend over het toneel, omringd door de mooiste vrouwen, waarin hij je meeneemt in de wereld van de illusies. Je raakt in totale vervoering, door Hans. Hans Klok is namelijk een illusionist.

Een illusie is iets wat je wel zintuigelijk waarneemt, maar wat niet waar is. Het fopt je. Je weet dit ook wel, maar potverdikkie wat wil je graag weten hoe het dan werkt. Dus kijk je vooral met de vraag;
"Hoe dan?'' Hoe doet hij dat? Hoe werkt dat?

Dat is de grote uitdaging lieve mensen, de hoe vraag. Hier kom ik zo op terug...

Laat ik beginnen met je te vertellen dat jij geen illusionist bent (of je bent Hans Klok die dit leest, en als dat zo is: bel me dan Hans, ik ben nog vrij!). Lieve lezer, jij bent iets veel mooiers, namelijk Magier!
Jij bent een tovenaar, ieder mens is een tovenaar. Je bent het alleen vergeten. En een tovenaar is iets anders dan een illusionist.

Magiers laten zien wat er wel kan, wat er werkelijk is, en Hans laat het je geloven, maar het is uiteindelijk niet meer dan een dode mus (sorry Hans..., snap dat je me misschien nu niet meer wilt bellen).

Met jouw gedachtes, je voelen en je handelen creëer jij werkelijkheid! Hoe tof is dat!
''Wacht'', hoor ik je nu denken, wat lult zij nou weer? Ja lieverd, jij bent de magische 'creator' van je eigen leven! Er is je alleen nog niet voldoende geleerd dat je de macht hebt om je eigen wereld te veranderen, en daarmee de hele wereld.
Ik herhaal dat even: Jij hebt de macht om jouw eigen wereld te veranderen, en daarmee de hele wereld. Klinkt misschien als een drukke, lastige taak, en dat is dus de illusie. Het is niet waar dat dit lastig is, of druk. Je hoeft alleen maar je gedachte, je gevoel en je handelen aan te passen en
'let the Magic begin!'

En dan komen we bij de hoe-vraag. Het is de kunst om deze vraag uit je leven te bannen. Waarom? Omdat de hoe-vraag je beperkt in de mogelijkheden. En beperkingen, dat is wat ik je niet voor niets leert met BodyMindRelease. Ballast, verkramping, weerstand, is een ILLUSIE!

Dus vraag niet naar de weg (want iedereen is de weg kwijt). Verander je gedachte, gevoelens, en de manier waarop je de dingen doet. Maar vul het niet in. Oordeel niet. Laat het los. Laat het gebeuren. En geniet! 

Waarom geen hoe? Omdat je nooit weet hoe het leven loopt. Dat kunnen we als mens namelijk niet weten, daar kunnen we met ons verstand niet bij, letterlijk en figuurlijk. Je weet niet eens wat je de komende minuut gaat lezen, of gaat denken. Er is geen hoe. Ontvang het leven zoals het komt, het is pure magie. En voordat je denkt, ''o dan kan ik lekker achterover leunen.'' Ja en nee. Als je hier meer van wilt weten, dan adviseer ik je om eens te luisteren naar dr. Dain Heer. Hij is een Amerikaan, en helaas is zijn werk nog niet vertaald in onze moerstaal.
 
En wil je liever iets in je moerstaal, en je vindt het gezellig, dan nodig ik je uit voor een sessie 'De waarheid achter Hans Klok'. Is puur marketingtechnisch dat ik het zo noem (en om het toch een beetje goed te maken met je Hans ;) ). 
 
Lieve groet, Anouk