Lig jij de laatste tijd vaak wakker, wil jij dat het piekeren stopt? Leef jij voor je gevoel niet je volledige potentieel? Ervaar jij angsten of geremdheid op bepaalde gebieden? Heb jij misschien een ernstige diagnose gekregen of kamp jij al langere tijd met fysieke klachten? Voel jij je eenzaam of voel jij je niet gezien? Zit je vast in een rouwproces, kun jij je ex maar niet vergeten of wil jij van je verslaving af?

 

Anouk Helpt! is er voor IEDEREEN die momenteel kampt met emotionele, mentale, fysieke en/of sociale levensklachten.

95% van hoe jij denkt, hoe jij je voelt en hoe jij je gedraagt wordt veroorzaakt door de ballast die jij bij je draagt. ‘Body Mind Release’ is een effectieve methode die jouw leert hoe je deze ballast loslaat en hoe je de positieve gevoelens die je gaandeweg hebt verloren weer terughaalt.

Ben jij er aan toe om jouw rugzak te legen? Wil jij weer in je EIGEN kracht staan, rust in je hoofd en het leven met meer vreugde en energie LEVEN? Dan ben jij bij 'Anouk Helpt!' aan het juiste adres. Maak een afspraak, of app/bel 06-11851329.

 

Kinderen met gedragsproblemen

Kinderen die kampen met gedragsproblemen krijgen vanuit het reguliere traject vaak medicijnen voorgeschreven en/of therapievormen waarbij zij leren omgaan met externe stressfactoren.

Kinderen zijn onze spiegels, ze nemen gevoelens en overtuigingen over van hun omgeving en dan met name van hun moeder en vader. In de eerste 7 levensjaren vormt een kind het fundament voor wie het zal zijn. De visie van ‘Body Mind Release’ is dat, wanneer je kinderen met gedragsproblemen wilt helpen, je bij de ouders moet zijn. Je zult merken dat, wanneer jij je beter gaat voelen, je kind zich ook beter gaat voelen en dat daarmee de ‘gedragsproblemen’ verminderen of zelfs verdwijnen. Hans de Waard zegt: 'Kinderen moeten lekker spelen en niet in therapie'. Hier ben ik het roerend mee eens!

Lees de inspirerende blog van Hans de Waard voor meer informatie.


Ben jij er aan toe om jouw rugzak te legen? Wil jij weer in je EIGEN kracht staan, rust in je hoofd en het leven met meer vreugde en energie LEVEN? Klik hier om een afspraak te maken, of app/bel 06-11851329.