Voor iedereen die last heeft van ballast

Lig jij de laatste tijd vaak wakker?

Wil jij dat het piekeren stopt?

Ervaar jij gevoelens van stress en van spanning?

Heb je een opgebrand gevoel en zou je graag meer energie willen hebben?

Voel jij je soms depressief of ervaar jij nog maar weinig geluk in het leven?

Leef jij voor je gevoel niet je volledige potentieel?

Ervaar jij angsten of geremdheid op bepaalde gebieden?

Heb jij misschien een ernstige diagnose gekregen?

Kamp jij al langere tijd met fysieke (pijn-)klachten?

Voel jij je eenzaam of voel jij je niet gezien?

Zit jij vast in een rouwproces?

Kun jij je ex maar niet vergeten?

Kun jij het verleden niet loslaten?

 

Wist jij dat 95% van hoe jij denkt, hoe jij je voelt en hoe jij je gedraagt wordt veroorzaakt door de ballast die jij bij je draag? ‘Body Mind Release’ is een effectieve methode die jouw leert hoe je deze ballast loslaat en hoe je de positieve gevoelens die je gaandeweg hebt verloren weer terughaalt.

Anouk Helpt! is er voor IEDEREEN die momenteel kampt met emotionele, mentale, fysieke en/of sociale levensklachten.

 

'Body Mind Release' en kanker

 

Indien je de diagnose kanker hebt gekregen, staat je leven vaak helemaal op z’n kop. Gevoelens van angst over bijvoorbeeld je toekomst, het behandeltraject, je gezin, zelfs over de dood zijn begrijpelijk. Natuurlijk wil je positief zijn en ga je ervoor, maar wat als je dat niet gemakkelijk af gaat. En wat als je wel zegt dat je positief bent, maar het van binnen niet zo voelt. Bewezen is namelijk dat positieve gevoelens een gunstig effect hebben op de patiënt en de omgeving.

_________________________________

Vera (schildklierkanker): Door 'Body Mind Release' heb ik geleerd dat door het loslaten van mijn ballast mijn leven veel dragelijker geworden is, en natuurlijk om positief te denken.  Geloof het of niet, maar  voor het eerst sinds jaren zijn mijn bloedwaarden weer helemaal goed!! Zo bijzonder. Ik geloof dat Body Mind Releasse daar een positieve invloed op heeft gehad. Dank je wel lieve Anouk!

_________________________________

Ook als het behandeltraject klaar is, dan is het voor de patiënt meestal nog niet klaar. Klachten als gebrek aan energie en lichamelijk ongemak, maar ook angsten voor je lichaam, sexualiteit, terugkeer van de ziekte en voor de controles komen vaak voor.

Ook dan is 'Body Mind Release' een effectieve methode die helpt om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en geest, doordat je de angsten zelfstandig leert loslaten en positieve gevoelens daarvoor in de plaats zet. 

 

'Body Mind Release' en kinderen 

Kinderen die kampen met gedragsproblemen krijgen vanuit het reguliere traject vaak medicijnen voorgeschreven en/of therapievormen waarbij zij leren omgaan met externe stressfactoren.

Kinderen zijn onze spiegels, ze nemen gevoelens en overtuigingen over van hun omgeving en dan met name van hun moeder en vader. In de eerste 7 levensjaren vormt een kind het fundament voor wie het zal zijn. De visie van ‘Body Mind Release’ is dat, wanneer je kinderen met gedragsproblemen wilt helpen, je bij de ouders moet zijn. Je zult merken dat, wanneer jij je beter gaat voelen, je kind zich ook beter gaat voelen en dat daarmee de ‘gedragsproblemen’ verminderen of zelfs verdwijnen. Hans de Waard zegt: 'Kinderen moeten lekker spelen en niet in therapie'. Hier ben ik het roerend mee eens!

Lees de inspirerende blog van Hans de Waard op bodymindrelease.nl voor meer informatie.


Ben jij er aan toe om jouw rugzak te legen? Wil jij weer in je EIGEN kracht staan, rust in je hoofd en het leven met meer vreugde en energie LEVEN? Klik hier om een afspraak te maken, of app/bel 06-11851329.