BodyMindRelease bij kanker

De meeste ziektes komen voort uit een langdurige en/of intense periode van stress. Bij kanker is dit ook vaak het geval.

Het is heel begrijpelijk dat je tijdens of na je kanker extra stress en angsten opdoet. Misschien ben je bang voor de behandelingen zoals chemotherapie, bestralingen, of operaties, of tegenvallende uitslagen. Misschien ben je bang voor de toekomst, om dood te gaan, of ben je bang dat de ziekte terugkeert. Maar ook chronische vermoeidheid, het opnieuw leren houden van je lichaam na een ingrijpende operatie of behandeling zijn allemaal facetten waar je mee te maken kan hebben als je de diagnose krijgt.

BodyMindRelease geeft je handvatten om de angsten en moeilijke gevoelens en gedachten over  de ziekte en de gevolgen los te laten, om weer goed voor jezelf te zorgen, liefdevoller leven, en ga zo maar door. Lees gerust de ervaringsverhalen van mensen die deze behandeling tijdens of na hun ziekte kanker hebben gedaan. 

Naast BodyMindRelease, leer je tijdens het programma veel over de ziekte kanker, en hoe je op een andere manier naar deze ziekte mag kijken. En dat geeft vaak waardevolle inzichten, rust en vertrouwen. Traject bij kanker

Het traject bij mensen die met kanker te maken hebben (gehad) is persoonlijk maatwerk. Tijdens chemokuren kunnen we bijvoorbeeld bij jou thuis afspreken, of kun je me bellen als je het even moeilijk hebt.  Naast BodyMindRelease leer ik je kennis maken met mensen die mij tijdens deze periode in mijn leven tot grote inspiratie zijn geweest, zoals bijvoorbeeld Louise Hay, dr Bruce Lipton, dr Kelly Turner, Biologika Nederland, Jan Geurtz, etcetera. 

Hoe ervaren andere mensen die deze behandeling gedaan hebben deze methode?

Meer dan 90% heeft veel baat bij Body Mind Release. Wat bijna iedereen ervaart is meer rust, meer energie, meer levensvreugde, bewustzijn over hoe krachtig gedachten zijn en de impact daarvan op de kwaliteit van leven. Lees de ervaringen van mensen op de website.Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek. En ontvang direct het Werkboek BodyMindRelease cadeau!DISCLAIMER

Anouk Helpt! en alle informatie op deze site is voor informatieve doeleinde. De toepassing van de methodes, in welke vorm dan ook, is geen vervanging van medische behandeling of ingreep. Anouk Helpt! is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door de lezer of klant toegepaste adviezen of ideeën.