Anouk Helpt! » In business

Anouk Helpt in bedrijf

HET IS DE INVESTERING MEER DAN WAARD

Als ondernemer weet je: mensen zijn je grootste kapitaal. En zij bepalen voor het grootste deel het succes van jouw onderneming. Het is dus van groot belang dat zij gezond zijn, zowel fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal.

Maar mensen zijn net mensen, soms loopt het leven anders, en hebben je medewerkers last van hun ballast.

Dan is het maar een kleine moeite om Anouk Helpt! in te schakelen, omdat jij het jouw mensen gunt het beste uit zichzelf te halen.

Anouk Helpt! is Interventie Specialist, speciaal voor ondernemingen. In combinatie met jarenlange werkervaring in HR-management een succesformule

 

Verzuim

Preventie- en ziekteverzuim

  • Voor de medewerkers die (langdurig) ziek is. Voor een spoedige, duurzame en vitale re-integratie.  Dit gaat in goed overleg met de medewerker, de casemanager en de bedrijfsarts.
  • Preventief in te zetten voor de medewerker die al enige tijd kampt met stress, spanning, vermoeidheid en concentratieproblemen op het werk. Zij hebben nu eenmaal een grotere kans om te verzuimen en zelfs om langdurig ziek te worden. En zo kun je uitval voorkomen.

Het traject, inclusief de verslaglegging, voldoet aan alle eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

 

Opleiding en ontwikkeling

Maximaal potentieel

Anouk Helpt! is er ook om méér uit medewerkers te halen. 'Gewone' trainingen kunnen hooguit datgene wat er op dat moment in jouw vat zit optimaliseren.
Ieder mens bezit van nature alle positieve gevoelens (lees: vaardigheden). Echter onze ballast kleurt de bril waarmee we naar onszelf, de ander en het leven kijken. Met 'Body Mind Release' haal jij alle ballast weg en plaats je alle positieve gevoelens terug. Daarmee ontdek je nieuwe talenten én kun je vervolgens jouw competenties verder ontwikkelen. 

 

Anouk Helpt! iedereen op de werkvloer én

in de boardroom!

 

Beste ondernemer

Wil jij méér uit je medewerkers halen? Wil jij ze iets bieden wat échte verandering teweeg brengt en wat de kwaliteit van leven verhoogd? 
Gun jij je medewerker een goede gezondheid, zowel fysiek als mentaal, meer levensenergie, grip op hun leven,  een kalme geest en persoonlijke groei.  
Wil jij dat je medewerker creatiever en flexibeler wordt, en denkt in oplossingen in plaats van problemen?

‘Gun het jouw mensen én gun het vooral ook jezelf!’

 

Nodig mij uit voor een kop koffie. Dan vertel ik hoe Anouk jou en je medewerkers Helpt! 
Ik drink mijn koffie trouwens zwart.