HET IS DE INVESTERING MEER DAN WAARD

'Body Mind Release' is een krachtige methode die effectief bijdraagt om het maximale potentieel uit medewerkers te halen. 

En naast 'Body Mind Release" biedt Anouk Helpt! ook de Interventie Specialist, speciaal bij preventie- en verzuimtrajecten.  

Verzuim, preventie- en verzuimprogramma

Anouk Helpt! inzetten is bij uitstek geschikt bij medewerkers die (langdurig) ziek zijn óf dreigen te raken. 'Body Mind Release' is bij voorkeur preventief in te zetten voor de medewerker die al enige tijd kampen met stress, spanning, vermoeidheid en concentratieproblemen op het werk. Zij hebben nu eenmaal een grotere kans om te verzuimen en zelfs om langdurig ziek te worden. En zo kun je uitval voorkomen.

Maar ook voor de medewerker die reeds is uitgevallen schakel je Anouk Helpt! in voor een spoedige, duurzame en vitale re-integratie.  Dit gaat in goed overleg met de medewerker, de casemanager en de bedrijfsarts.

Het traject, inclusief de verslaglegging, voldoet aan alle eisen van de Wet Verbetering Poortwachter.

‘Body Mind Release - Interventie Specialist’ zorgt ervoor dat jouw medewerker binnen 6-7 weken weer in zijn of haar kracht gaat staan.

 

Opleiding en ontwikkeling, Maximaal potentieel

Anouk Helpt! is er ook om méér uit medewerkers te halen. 'Gewone' trainingen kunnen hooguit datgene wat er op dat moment in jouw vat zit optimaliseren.
Ieder mens bezit van nature alle positieve gevoelens (lees: vaardigheden). Echter onze ballast kleurt de bril waarmee we naar onszelf, de ander en het leven kijken. Met 'Body Mind Release' haal jij alle ballast weg en plaats je alle positieve gevoelens terug. Daarmee ontdek je nieuwe talenten én kun je vervolgens jouw competenties verder ontwikkelen. 

 

Anouk Helpt! voor iedereen op de werkvloer én in de boardroom!

 

Wil jij meer uit je medewerkers halen? Wil jij ze iets bieden wat échte verandering teweeg brengt en wat de kwaliteit van leven verhoogd? 
Bel Anouk Helpt! En na 6-7 weken ervaar je pure levensenergie, rust en ruimte in je hoofd en persoonlijke groei. Je staat weer in je EIGEN kracht.
En je gaat zien wat er dan gebeurt…: je wordt creatiever, flexibeler, denkt NIET meer in problemen maar in oplossingen, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

 

Dus ik roep alle eigenaren, directeuren en managers van bedrijven op: ‘Gun het jouw mensen  én gun het vooral ook jezelf!’

 

 

Nodig mij uit om samen een kop koffie te drinken, zodat ik jou kan uitleggen hoe Anouk Helpt!  voor jou en jouw medewerkers kan werken. Ik drink mijn koffie trouwens zwart. Klik hier voor het maken van een afspraak, of bel 06-1185 1329.