Anouk Helpt! bij kanker

Kanker met vertrouwen in lichaam én geest

 

Heb je de diagnose kanker?

 

Indien je de diagnose kanker hebt gekregen, staat je leven vaak helemaal op z’n kop. Gevoelens van angst over bijvoorbeeld je toekomst, het behandeltraject, je gezin, zelfs over de dood zijn begrijpelijk. Natuurlijk wil je positief zijn en ga je ervoor, maar wat als je dat niet gemakkelijk af gaat. En wat als je wel zegt dat je positief bent, maar het van binnen niet zo voelt. Bewezen is namelijk dat positieve gevoelens een gunstig effect hebben op de patiënt en de omgeving.

 

 

______________________________________

Vera (schildklierkanker): Door 'Body Mind Release' heb ik geleerd dat door het loslaten van mijn ballast mijn leven veel dragelijker geworden is, en natuurlijk om positief te denken.  Geloof het of niet, maar voor het eerst sinds jaren zijn mijn bloedwaarden weer helemaal goed!! Zo bijzonder. Ik geloof dat Body Mind Releasse daar een positieve invloed op heeft gehad. Dank je wel lieve Anouk!

______________________________________

Kanker

Leven zonder angst na kanker

 

Ook als het behandeltraject klaar is, dan is het voor sommige nog niet klaar. Klachten als gebrek aan energie en lichamelijk ongemak, maar ook angst voor je lichaam, sexualiteit, terugkeer van de ziekte en voor de controles komen vaak voor.

Ook dan is 'Body Mind Release' een effectieve methode die helpt om weer vertrouwen te krijgen in je lichaam en geest, doordat je de angsten zelfstandig leert loslaten en positieve gevoelens daarvoor in de plaats zet. 

 

Waarom Anouk helpt bij kanker?

Waarom BMR bij kanker zo goed werkt, is omdat lichaam en geest in perfecte harmonie samenwerken. Ik heb zelf mogen ervaren hoe het is om kanker te hebben, en hoe mijn mentale en emotionele gezondheid, naast het medische traject, hebben bijgedragen aan een beter en sneller herstel. 

Ik leer je hoe lichaam en geest perfect samenwerken, en hoeveel invloed jij daar op hebt. Voor iedereen maak ik een persoonlijk programma. Ik stem af op wat voor jou op dit moment goed is. En ik maak gebruik van onder andere de volgende kennis en methoden:

  • Het BMR programma van Hans de Waard
  • De kracht van intenties
  • Leren mediteren
  • Leren van jezelf houden
  • Je lichaam als kompas voor je mentale gezondheid

 

Verder laat ik je kennis maken met mijn grote inspirators, onder andere:

  • Louise Hay, schrijfster (genees jezelf en leren van jezelf houden)
  • dr Bruce Lipton, Amerikaanse celbioloog (de biologie van overtuiging)
  • Jan Bommerez, auteur, spreker, leraar in transformatie, flow en loslaten
  • dr Kelly A Turner, de radicale remissie 
  • Enikö Papp, oprichter Biologika Nederland, de andere kijk op ziektes, klachten, pijn en kanker

 

Ervaringen

Marianne (longkanker): November 2018 stond mijn wereld op losse schroeven toen ik hoorde dat ik uitgezaaide longkanker had, alleen nog palliatief te behandelen. Ik verkoos kwalitatief leven boven chemokuren en met een supergezond dieet en levensstijl bleef de kanker bijna een jaar stabiel tot er in oktober 2019 er toch groei te zien was....

De moed zonk me in de schoenen, Ik wist niet wat ik nog meer kon doen en werd steeds depressiever. Toen las ik een artikel in de krant over Anouk en Body Mind Release wat mij zeer aansprak, ook omdat Anouk zelf kanker heeft gehad.

Kanker

Dezelfde dag heb ik een afspraak met haar gemaakt. Body Mind Release werkt snel en effectief en al na enkele sessies voelde ik me veel beter. Bij alles wat ik mocht loslaten kwam veel verdriet en boosheid los. Daarvoor in de plaats kwam liefde, begrip, acceptatie en nieuwe moed. De sessies zijn klaar en ik heb nu zelf het gereedschap in handen om dingen of gebeurtenissen die me omlaag halen om te zetten naar positieve gevoelens. Inmiddels ben ik gestart met immuuntherapie en na slechts 2 behandelingen zijn de tumoren al meer dan 50% geslonken. De artsen staan hier erg van te kijken maar ik weet zeker dat dit grotendeels te danken is aan de positieve impuls die ik door BodyMindRelease heb gekregen.

Wees gegroet en gezegend, Marianne

Kanker

Cora: In mei 2020 werd ook bij mij borstkanker ontdekt, ook een grote agressieve tumor. Het jaar was al niet lekker begonnen: mijn man brak zijn heup, Corona, ik kanker en mijn man een hartinfarct.
Hoe moest ik die zware behandelingen doorkomen?
Mijn oncoloog vertelde dat ze me kon genezen maar omdat ik ook diabetes type 1 heb, zou het een zware periode worden.
Toen las ik het artikel van Anouk in de krant, het sprak me erg aan, maar kon ik dit nog naast mijn behandelingen doen? Nadat verschillende mensen uit mijn omgeving mij ook wezen op het artikel van Anouk, heb ik contact opgenomen.
Wat heeft mij dit goed geholpen....

Ten eerste was het fijn om met iemand te praten die hetzelfde heeft meegemaakt en door 'Body Mind Release' leerde ik mijn negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Dit hielp mij om de behandelingen door te komen. Bovendien is Anouk een super positieve en sterke vrouw, voor mij was ze mijn voorbeeld!

DISCLAIMER

Anouk Helpt! en alle informatie op deze site is voor informatieve doeleinde. De toepassing van de methodes, in welke vorm dan ook, is geen vervanging van medische behandeling of ingreep. Anouk Helpt! is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door de lezer of klant toegepaste adviezen of ideeën.