Anouk Helpt! » Anouk Helpt! bij kanker

Waarom werkt BodyMindRelease bij kanker?

De meeste ziektes komen voort uit stress. Bij kanker is dit ook vaak het geval. BodyMindRelease is een prachtige methode om te zorgen dat je de oorzaken van je levensklachten leert aanpakken en loslaten. Daarnaast haal je positieve gevoelens weer terug, en zo is BodyMindRelease een krachtige methode om op een andere manier met de ziekte kanker om te gaan. 
Het is heel begrijpelijk dat je tijdens of na je kanker angsten opdoet. Misschien ben je bang voor de behandelingen zoals chemotherapie, bestralingen, of operaties. Misschien draag je angst voor de dood, of ben je bang dat de ziekte terugkeert. Maar ook chronische vermoeidheid, of het opnieuw leren houden van je lichaam na een ingrijpende operatie of behandeling zijn allemaal facetten waar je mee te maken kan hebben als je de diagnose krijgt. En dit kun je allemaal op een mooie manier aanpakken met BodyMindRelease. Het geeft je handvatten om bewuster te leven, de angst voor de ziekte en de gevolgen los te laten, om weer goed voor jezelf te zorgen, liefdevoller leven, en ga zo maar door. Lees gerust de ervaringsverhalen van mensen die deze behandeling tijdens of na hun ziekte kanker hebben gedaan. 

Naast BodyMindRelease, leer je tijdens het programma veel over de ziekte kanker, en hoe je op een andere manier naar deze ziekte mag kijken. En dat geeft vaak waardevolle inzichten, rust en vertrouwen. 

(klik hier als je meer informatie wilt over BodyMindRelease en wat het inhoudt)Hoe ervaren andere mensen die deze behandeling gedaan hebben deze methode?

Meer dan 90% heeft veel baat bij Body Mind Release. Wat bijna iedereen ervaart is meer rust, meer energie, meer levensvreugde, bewustzijn over hoe krachtig gedachten zijn en de impact daarvan op de kwaliteit van leven. Lees de ervaringen van mensen op de website.Waarom is Anouk hier de juiste persoon voor?

Anouk is ervaringsdeskundige waar het gaat om kanker, zowel vanuit familielijnen, als zelf kankerpatiënt te zijn geweest. Tijdens deze ziekte heeft zij waardevolle inzichten gekregen in hoe haar manier van leven invloed heeft gehad. En door deze gericht aan te pakken, verdween de angst op de ziekte als sneeuw voor de zon. En dat niet alleen. Het werd een wonderlijke reis, waarbij er veel bijzondere mensen op haar pad zijn gekomen die haar hebben geleerd om anders naar het leven te kijken, maar ook naar de ziekte kanker en de oorzaak daarvan. Dit heeft er toe bijgedragen dat zij haar leven totaal heeft omgegooid en besloten om mensen te helpen, die net als haar, op zoek zijn naar antwoorden. Natuurlijk is er vertrouwen in de medische wereld en de artsen, maar het is minstens zo belangrijk om innerlijk werk te doen. En dat is waar Anouk Helpt! jou bij kan helpen.  Met bijzonder veel passie en liefde voor haar werk, waarbij ze een ieder die wil op weg helpt. 

Meld je aan voor een gratis kennismakingsgesprek. En ontvang direct het Werkboek BodyMindRelease cadeau!DISCLAIMER

Anouk Helpt! en alle informatie op deze site is voor informatieve doeleinde. De toepassing van de methodes, in welke vorm dan ook, is geen vervanging van medische behandeling of ingreep. Anouk Helpt! is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de door de lezer of klant toegepaste adviezen of ideeën.