Anouk Helpt! » Hoe helpt Anouk?

Hoe helpt Anouk?

De manier waarop jij in het leven staat heeft vooral te maken met jouw huidige gedachten en gevoelens. Ik leer jouw hoe krachtig je eigen gedachten, gevoelens en overtuigingen zijn. Welke effecten dat kan hebben op je emotionele, sociale, mentale en fysieke leven. Dat je deze gevoelens en gedachten vervolgens eenvoudig en zelfstandig kan veranderen, waardoor jouw wereld zal veranderen. Daarnaast leer ik je met andere ogen naar het leven kijken. Want jij bent een wonder, het leven is een wonder, de wereld is een wonder. En als je dat weer mag zien, zal je leven voorgoed positief veranderen.

Wil jij duurzame resultaten waar je de rest van je leven echt iets aan hebt? Gun het jezelf, je bent het meer dan waard!

Linda: Even niet hoeven praten over wat je bezig houdt, hoe fijn is dat!

 

Wat mag je verwachten?

Je start met het kennismakingsgesprek. Deze vindt plaats bij mij in de praktijk en is geheel vrijblijvend. Deze sessie duurt ongeveer 1 uur.

Daarna krijg je wekelijks een sessie van 45-60 minuten bij mij in de praktijk, of indien gewenst online. In sommige gevallen is huisbezoek ook mogelijk. 

De sessie zijn leerzaam en leuk. Je hoeft trouwens niet te praten over je problemen. 

Het totale programma bekleedt 6 tot 8 sessies.

Je hebt de mogelijkheid om tussentijds contact op te nemen via app/telefoon indien je vast loopt of vragen hebt.

Ik ben er voor jou, het hele traject

Wil jij meer informatie of een afspraak maken?

Twijfel niet en neem contact met mij op!

Of;